Domů > Fórum > Fóra > Obecná diskuse > Daruji koně
Daruji koně  
pro JANA HOROVÁ     diskuzní téma přidána:
datum:  17.11.2008 20:04
Pro paní JANU HOROVOU. Chtěla jsem se zeptat, zda-li ještě máte valacha, kterého chcete darovat? Měla bych o něj moc veliký zájem. Je mi 18 let, na koni jezdím od 12 let, mám jezdeckou licenci. Měla jsem vlastního koně, ale ze zdravotních důvodů klisny jsem ji umístila na pastvinu. Více po telefonu. prosím napiště mi na mail : Alcerova.P@seznam.cz buď nějaké informace o koníkovi, nebo Váš telefon a já Vám zavolám. Napište prosím ikdyž už koníka nemáte, ať vím. Můj tel:732 977 266. Děkuji předem Alčerová

Monika Lazsowá    
datum:  18.11.2008 18:35
Daruji kobylku, s PP s modrým lístkem po plemenném hřebci a kobyle v chovu v Německu. Kobylka má za sebou testy ZZOP,OKV. Skákala parkury stupně S,ST. -Vysoká 191cm Kobylka je naprosto zdravá mohu udělat krevní vyšetření. Jelikož peněz je málo a proto si nemohu dovolit platit 5 000 za ustájení a 3tis. trenéra :( Podmínkou je, že se s kobčou musím rozloučit již tento týden! Dávám ji i se sedlem,uzdou,předvádějící uzdou, vazákem ...... Velmi Děkuji za odpověd, pište mi prosím sem, budu se jsem dívat stále.

Petra Alčerová    
datum:  18.11.2008 19:28
Dobrý večer, píšu paní, které daruje kobylku. Měla bych veliký zájem. Prosím mohla byste mi na mail :Alcerova.P@seznam.cz poslat fotku vaší kobylky a mohla o ní napsat nějaké informace? Je mi 18 let, jezdím na koni 6 let, mám jezdeckou licenci. ve stáji máme 10 boxu, z toho obsazenných je 9. Do naší stáje jezdí pravidelně 2 veterináři, jeden z nich má u nás ustájenou vlastní klisnu. Prosím napište odkud jste, ráda bych k Vám zajela na kobylku a eventualně bychom se mohly domluvit na darování a já bych si ji moc ráda vzala. Děkuji. Můj mobil : 732 977 266

Aktualni inzerce zdarma :: Rychle pridat odkaz na web

Bulharsko :: Česká republika :: Chorvatsko :: Egypt :: Itálie :: Malta :: Řecko :: Španělsko :: Tunisko

Kadeřnictví :: Práce :: Zviřata

CanoeWare :: WeBurst 8.27. :: 0.220575