Domů > Fórum > Fóra > Obecná diskuse > Daruji koně
Daruji koně  
Monika Lazsowá     diskuzní téma přidána:
datum:  18.11.2008 18:35
Daruji kobylku, s PP s modrým lístkem po plemenném hřebci a kobyle v chovu v Německu. Kobylka má za sebou testy ZZOP,OKV. Skákala parkury stupně S,ST. -Vysoká 191cm Kobylka je naprosto zdravá mohu udělat krevní vyšetření. Jelikož peněz je málo a proto si nemohu dovolit platit 5 000 za ustájení a 3tis. trenéra :( Podmínkou je, že se s kobčou musím rozloučit již tento týden! Dávám ji i se sedlem,uzdou,předvádějící uzdou, vazákem ...... Velmi Děkuji za odpověd, pište mi prosím sem, budu se jsem dívat stále.

Petra Alčerová    
datum:  18.11.2008 19:28
Dobrý večer, píšu paní, které daruje kobylku. Měla bych veliký zájem. Prosím mohla byste mi na mail :Alcerova.P@seznam.cz poslat fotku vaší kobylky a mohla o ní napsat nějaké informace? Je mi 18 let, jezdím na koni 6 let, mám jezdeckou licenci. ve stáji máme 10 boxu, z toho obsazenných je 9. Do naší stáje jezdí pravidelně 2 veterináři, jeden z nich má u nás ustájenou vlastní klisnu. Prosím napište odkud jste, ráda bych k Vám zajela na kobylku a eventualně bychom se mohly domluvit na darování a já bych si ji moc ráda vzala. Děkuji. Můj mobil : 732 977 266

odpovídám na inzerát daruji kobylku    
datum:  20.11.2008 13:46
dobry den mela bych zajem o vaší kobylku. prosím ozvěte se mi děkuji.

Aktualni inzerce zdarma :: Rychle pridat odkaz na web

Bulharsko :: Česká republika :: Chorvatsko :: Egypt :: Itálie :: Malta :: Řecko :: Španělsko :: Tunisko

Kadeřnictví :: Práce :: Zviřata

CanoeWare :: WeBurst 8.27. :: 0.256857